maanantai 20. elokuuta 2012

Hernepussit

Puuh, onpa ollut taas vilskettä viime viikko! Mutta vihdoin ehtdin istahtamaan koneelle ja bloggailemaan. Kummitytölläni oli nimipäivä viikko sitten ja halusin tehdä hänelle jotain nimeen liittyvää. Hernepussit ovat aika klassikoita päiväkotimaailmassa ja ovat olleet suosittuja myös blogimaailmassa. Esimerkiksi Helinän talossa- blogissa oli mielestäni kiva toteutus.

Tässä työstämiäni hernepusseja pinossa:


Halusin tehdä pusseista kaksipuoleiset siten että toiselle puolelle tulee numerot ja toiselle puolelle etunimen kirjaimet. Kokonaisilmeestä tuli kiva kun toisella puolella oli valkoinen kangas värillisellä numerolla ja toisella puolella värillinen kangas valkoisella kirjaimella. Käytin applikoinnissa vanhaa luottoniksiäni, napinläven sivuommelta. NUmeroiden ja kirjaimien kaavat tein lennossa kankaita leikellessä.



Hernepusseista tuli aika kivat mielestäni! Tein samalla myös toiselle vauvakaverille samanlaiset ja työn alla on vielä omalle tytölleni vastaavat pussit. Kuten monessa muussakin tilkkutyössä, hauskoin työosuus oli kankaiden mallailu ja yhdistely :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun löysit blogiini. Jätä terveiset vierailustasi!