maanantai 6. tammikuuta 2014

Värikäs mekko nappilistalla

Melkoinen tovi on taas vierähtänyt viime vaateompeluista. Saumurin langoituksen kanssa on ollut haasteita ja tässä blogihiljaisuuden aikana kaikki lahjaompeluksetkin syntyivät ompelukoneella nitkuttamalla. Eilen sain puuskan  huoltaa kone ja fiksata langat. Ja niin lähti kone toimimaan!

Innostuksissani surauttelin pitkään leikattuna olleet kankaat mekoksi ja kyllä kannatti - oli taas niin ihana päästä näkemään tytön ihastunut hymy uusi mekko päällään ja itse kokea se luomisen riemu :)

Mekon inpiraationa toimi Käpyseltä tilattu vesiväriraita- kangas, johon yhdistelin paria jämätrikoota ja helmaksi miehen vanhastaT-paidasta leikatun helman. Kun mekko alkoi olla kasassa, keksin hyödyntää viime kesänä Porista hankittuja värikkäitä nappeja somisteena etuosassa. Niistä tuli varsinainen hitti!

Tällä kertaa luvassa on vain sovituskuvia, sillä mekkoa ei ole aamun sovituksen jälkeen saanut otettua pois päältä.. :)2 kommenttia:

  1. Hauskan näköinen mekko ja näyttää oikein kivalta leikeissäkin :) Kauniit värit! Ihana taas nähdä sinun taitavia ompeluksia!

    VastaaPoista
  2. Hei,
    olen lueskellut blogiasi silloin tällöin - ihania ja taitavia juttuja! Sattui silmääni, että sulla on ainakin joskus ollut mustavalkoista vallilan mandariini-kangasta...jos sulla on sitä vielä "ylimääräisenä" kaapin pohjalla, olisin halukas ostamaan palasen...en löydä sitä enää mistään! :( Tai jos tiedät mistä sitä voisi saada, niin vinkkaathan :) Myös roosan värinen pala samaista kuosia olisi hakusessa.
    avantoankka@gmail.com

    VastaaPoista

Kiva kun löysit blogiini. Jätä terveiset vierailustasi!