maanantai 13. elokuuta 2012

Puiset säilytyslokerot

Kirjoittelin joku aika sitten ideastani askarrella puisia säilytyslokeroita vauvan pikkuisia leluja ja muistoesineitä varten. Maalasin lokerot Plus Color- maaleilla ja liimasin niiden takaseinään Fiskarsista ostamiani käsintehtyjä papereita. Valmiista asetelmasta tuli aika herttainen ja piristää nyt muuten valkoista lastenhuoneen seinää.


Maalasin lokeroiden ulkoseinät valkoisella maalilla kahdesti. Kuivumisessa meni noin vuorokausi. Plus Color maaleja saa askarteluliikkeistä. Niiden rakenne oli melko paksua ja levittämisessä sai olla tarkkana jos halusi saada tasaisen lopputuloksen. Lokeroiden sisäseinät maalasin värillisillä maaleilla kertaalleen. Hieman värikerroksen alta kuultaa läpi puun syyt, mutta se tuo toisaalta kivaa eloa väripintaan. Kiinnitin lokerot seinän karhuteipillä ja nauloilla. Ne ovat hyvin kevyitä, joten ruuveja ei onneksi tarvittu.


Kunniapaikalle siniseen lokeroon pääsi aiemmin keväällä virkkaamani norsu. Täytyisipä noista amigurumeistakin kirjoitella tänne blogiin erikseen...


Maaleja jäi yllin kyllin yli joten askartelin vielä Sinellistä ostetusta pahvikirjaimesta koristeen lokeron päälle. Vaaleanpunainen pilkkupaperi on lahjapaperia, se on liimattu kirjaimeen Prittin teholiimalla. Vieressä on posliininen norsu, joka oli lapsuusajan rakkaimpia aarteitani.


1 kommentti:

Kiva kun löysit blogiini. Jätä terveiset vierailustasi!