maanantai 10. joulukuuta 2012

Naisten joulumessut

Naisten joulumessut ovat muodostuneet kivaksi jouluperinteeksi. Wanhassa Satamassa järjestetyt messut pursuavat käsitöihin hurahtaneita ja oivalluksen saaneita eri-ikäisiä naisia, joten siellä jos missä voi tuntua kuuluvansa joukkoon. Nyt kun olen jo useampana vuonna käynyt messuilla, muistan jo ulkoa missä mitäkin ihanuuksia myydään. On hauska huomata, että samat esittelijät ovat joka vuosi suurin piirtein samalla paikalla. Tuotteita löytyy ihan laidasta laitaan: villasukkia, koruja, käsintehtyä saippuaa, piparkakkutaloja, räsymattoja, nukkeja, nukenvaatteita, sisustusesineitä, tilkkutöitä, huovutettuja koristeita...

Tällä kertaa olimme matkassa mieheni siskon kanssa kahdestaan - ihanaa! Olin ensin ottamassa vauvaa meille seuraneidiksi, mutta päädyin lopulta lähtemään yksin reissuun. Ihan fiksu valinta: typy oli hyvässä hoidossa isänsä kanssa kotona (nukkunut melkein koko ajan parvekkeella päiväunia) ja me saimme uppoutua messujen tarjontaan rauhassa.

Kaikkein mieluisin myyntipiste oli tänä vuonna tuunin, lorun ja Sykon yhteinen paikka. Tuunin vanhoista pitseistä ja hopeatarjottimista tehdyt luomukset ovat aivan ihania! Katselin pitkään kuvassa etualalla olevia tarjottimia, jotka oli tuunattu muistitauluiksi liitutaulumaalilla. Mikä oivallus! Ostos jäi kuitenkin tekemättä kun en ollut aivan varma miten nuo sopisivat nykyisen asuntomme tyyliin. Taustalla näkyy värikkäitä Lorun mekkoja, joita kuolasin myös. Ja ihanat Kajsan tilkkutyöt olivat löytäneet niin ikään paikkansa tästä pisteestä. Minullahan on se Kajsan inspiroiva tilkkutyökirja, josta olenkin toteuttanut mm. enkeleitä.Jos ei muuta niin ainakin messuilta sai intoa viimeistellä ne joululahjat, jotks odottavat ompelulaatikossa. Blogikirjoittelukin on ollut jotenkin todella laiskaa viime kuukausina. Tekeillä olevista joululahjoista kun ei viitsi paljastuksia kirjoitella. Lisäksi viime viikolla tekemäni työkeikka on vienyt ajatuksia muualle. Mutta eiköhän tässä taas aktivoiduta vähitellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun löysit blogiini. Jätä terveiset vierailustasi!