keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Elämäni naisten virkkauksia

Tämä ihana peitto kotiutui aikaa sitten ja nyt vasta muistin bloggailla siitä ja samalla kiittää kaikkia ihanaisia sen virkkaukseen osallistumisesta!

Ennen tyttäreni syntymää vietimme vauvakutsuja ja ystäväni Päivi oli keksinyt hauskan ohjelmanumeron kutsuille. Hänellä oli mukana valkoista ja pinkkiä lankaa, pussillinen virkkuukoukkuja ja ohjeet isoäidin neliöiden tekemiseen. Kaikille annettiin tehtäväksi itse suunnitella ja virkata yksi neliö ja Päivi lupasi koota neliöt peitoksi vauvalle. Päivi opasti virkkaajia, joista osa oli ensikertalaisia. Päivin kanssa viestitetiin että tämä tosiaan on elämäni naisten virkkaama peitto ja siksi sllä on aivan erityinen tunnearvo.


Päivi ompeli peiton taustaksi tuon ihanan mustavalkopinkin kankaan ja peitto sopii nyt myös virallisesti sisustukseen. Kovin monesta lasten tarvikkesta ei voi samaa sanoa ;) Peitto on ollut ahkerassa käytössä leikkimaton jatkeena, vierasvauvojen alustana, kyläilyalustana... Eli kiitos tytöt, kiitos Päivi, aivan ihanan peiton teitte!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun löysit blogiini. Jätä terveiset vierailustasi!