lauantai 9. helmikuuta 2013

Tasku piirustusvälineille

Olemme menossa huomenna katsomaan pientä tyttövauvaa ja hänen perhettään. Iltamyöhäisen ompeluinspiraation tuloksena syntyi viemiset vauvalle ja hänen 2-vuotiaalle isosiskolleen.

Idea piirustusvälinetaskusta tuli ompelukirjasta "Kaikkea kivaa kankaasta", mutta toteutus oli hieman erilainen ja kaava oma. Huolittelin taskun sisäpalat pinkillä kanttinauhalla ja vahakankaan sijasta käytin tukikankaalla vahvistettua puuvillaa. Taskussa kulkevat kätevästi pikkuneidin kynät ja piirustuspaperit. Edelleen sama kontrastiväripari pinkki-turkoosi miellyttää.

Hymynaama taitaa olla kaikkien vauvojen mieleen :) Alkuperäisenä ajatuksena oli jonkinnäköinen kukka mutta ei siitä ihan ehkä sellaista tullut. Terälehdissä on joko riisiä, rapisevaa paperia tai kulkunen. Silmät on ommeltu parilla pistolla paksua puuvillalankaa. Suu on ommeltu kaksinkerroin taitetusta kanttinauhasta muotoilemalla. Ajattelin, että tiivisrakenteisena se tuskin lähtee purkaantumaan rajummassakaan käsittelyssä. Keskustan sisällä on tavallista vanua.2 kommenttia:

  1. Kiitos näistä hienoista lahjoista <3 Ebba tosin omi myös Adan lahjan, mutta ehkä se jossain vaiheessa raaskii luopua siitä :) Onneksi muistin käydä tääl sun blogissa - se on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että olivat mieluisia! Ebba on kyllä niin herttainen isosisko, mutta hyvä että osaa pitää myös puolensa ;) Kiva kun löysit tänne blogiini, tervetuloa toistekin!

      Poista

Kiva kun löysit blogiini. Jätä terveiset vierailustasi!