maanantai 4. maaliskuuta 2013

Pääsiäisen ovikranssi - vinkki lukijoille!

Pihalla on taas melkoinen lumimyräkkä vaikka kevättä jo tässä kaipaisi. Aloitin hiljaisen vallankumouksen talvea vastaan koristelemalla ulko-oven keväisellä kranssilla. Tarvikkeet löytyivät alle 10 eurolla askarteluliikkeistä ja sen sai kasattua muutamassa minuutissa ilman liimoja ja sotkua, joten tässä oiva vinkki myös teille lukijoille! <3


Kranssin pohjalla on Tiimarista hankittu pajurinkula. Tiimarista löytyivät myös taipuisat pajunkissaokset, jotka näyttävät yllättävän aidoilta. Oksat on pujotettu päistään pajurinkulan sisään ja ne pysyvät siellä napakasti ilman liimaa. Tigerista löytyi parilla eurolla koristelusetti, jossa oli pieni lintu, perhonen sekä runsaasti erilaisia hyvin aidon näköisiä pikkumunia. Koristesetin pohjalla oli valkoisia höyheniä ja kranssissa linnun pesänä toimivaa kuitua. Lintu oli valmiiksi kiinni kuidussa ja kiinnitun sen kranssin alaosaan langalla. Perhonen ja viiriäisen muna sujahtivat oksien väliin. Helppoa, edullista ja hyvin siistiä askartelua siis!

Mukaan tarttui myös ohranjyviä, niille kasvualusta sekä keltaisia ripustettavia pääsiäismunia. Ne saavat vielä odottaa pääsiäistä, mutta ehkä pari päivää fiilistelen koristekasaa tulppaanien ja narsissin vierellä.


Olin jo lähdössä pois Tigerista kun nappasin mukaani vielä tämän hassun linnun. Sen avulla sain herätettyä henkiin jo ennen joulua kuolleen orkidean olohuoneen sohvan päällä olevalla ikkunalaudalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun löysit blogiini. Jätä terveiset vierailustasi!