sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Keväinen trikoomekko

Tämän mekon ommeltuani tuntui kuin olisi syönyt pussillisen vaahtokarkkeja, pinkistäkin voi siis tulla yliannostus :) Mutta menköön nyt vielä tämä ja sitten seuraavaksi jotain muuta väriä!

Lastenvaatekurssilla moni on havainnut Ottobren Mail Express (1/2012) mekkomalin toimivaksi. Sitä siis kokeilemaan. Se on suht yksinkertainen, mutta antaa kuitenkin mahdollisuuden leikitellä parilla eri kuosilla/värillä.


Bambitrikoo on Jny Designin ja tilattu Lasten Taikamaasta. Raitatrikoo on Ompelun Ihanuus- verkkokaupasta. Tein nyt ensimmäistä kertaa tuollaiset resorihuolittelut ompelukoneen kaksoisneulalla. Etukappaleen tikkaus tuli vähän turhan keskelle, mutta muuten täytyy kyllä olla tyytyväinen. Helman rypytyksessä hyödynnettiin Framilon joustonauhaa, joka ommeltiin saumanvarojen sisäpuolelle kolmen piston siksakilla. Kuviokohdistuksetkin osuivat suht nappiin, ainakin nuo isoimmat raidat sain osumaan kohdilleen. Mekko menee kivasti nyt keväällä bodyn ja housujen päällä ja kesällä sitten ohuempien legginsien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun löysit blogiini. Jätä terveiset vierailustasi!