perjantai 8. maaliskuuta 2013

Raitamekot

Olemme lähdössä koko perhe ensi viikolla etelän lämpöön ja pari mekkosettiä syntyi tulevaa reissua sekä ensi kesää ajatellen. Toisen setin mallina on Ottobren 1/2012 Mail Express. Shortsien malli on oma. Pallotrikoo on Ompelun ihanuus- nettikaupasta ja mustavalkoinen raitatrikoo Oulun Löytö-Palasta.

 
 

Oli muuten kiva huomata, että toisen kerran samaa mekkokaavaa käytettäessä ompelu meni paljon edellistä kertaa sutjakammin ja varmemmin. Tällä kertaa myös kanttauksista tuli hyvät kun muutin hieman strategiaa. Huolittelin kanttinauhana käyttämäni resorin tousen reunan saumurilla ja neulasin sen vain yksoisneulalla kiinni aika reunasta.

Toisen mekon mallina on Mekkotehtaan Orelma. Malli on tarkoitettu alunperin joustamattomalle puuvillalle ja ehkä hieman vanhemmalle tytölle. Siksi en ole aivan varma tuleeko tälle mekolle käyttöä kesällä, kaula-aukko jäi melko avoimeksi. Tämä mekko on tehty Marimekon joustavasta ja laskeutuvasta viskoosisekoitteesta. Legginsit ovat Ottobren 1/2011 numerosta ja niistä vielä puuttuu koristenapit lahkeensuun rypytyksiin. Puuvillaraitatrikoo on Ompelun ihanuus- nettikaupasta ja resori Metsolasta.

 

 

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit kun ihania ompeluksia jälleen! Kivaa reissua lämpöiseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anna <3 Reissua odotellaan jo kuumeisesti, ylihuomenna lähdetään!

   Poista
 2. Ruttunuttu-blogin kautta tänne sinun sivuillesi löysin. Kauniita vaatteita olet ommellut ja ihanan värisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja kiva, että löysit tänne :) Tervetuloa toistekin vierailulle!

   Poista

Kiva kun löysit blogiini. Jätä terveiset vierailustasi!