sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Ensimmäisen blogivuoden muistelua

Saimme eilen inspiraation tehdä suursiivousta kotona. Samalla siivosimme pois kaikki viimeisetkin joulukoristeet ja palautimme tavarat omille paikoilleen. Siivouksen jälkeen oli aivan ihana palata aurinkoiselta kävelylenkiltä puhtaaseen kotiin ja aloittaa kevään odottelu.

Tänään aamupäivällä jatkoin siivousoperaatiota myös blogissa ja ajattelin samalla katsella taaksepäin mennyttä vuotta. Aloitin blogin pitämisen kesäkuussa tyttäreni syntymän jälkeen. Olin juuri kokenut loppuraskauden sisustus- ja käsityövimman, jota halusin päästä jakamaan ja ylläpitämään blogin kautta. Hieman on lapsen syntymän myötä tahti hidastunut, mutta olen kuitenkin iloinen kaikista aikaansaamistani luomuksista. Iloa ja inspiraatioita on ollut riittämiin! Inspiraation lähteistä parhaiten ovat toimineet:
 1. Oma tytär ja hänen vauvaystävänsä
2. Rakastuminen uuteen kotiin ja sen sisustamiseen
3. Herkulliset ja värikkäät kankaat
4. Innostavat käsityö- ja sisustusblogit
 Uusi vuosi tuo toivottavasti tullessaan paljon uutta. Kaiken keskiössä on varmasti tuo iloinen ja leikeistä innostuva pikkuneiti, jolle on ihana suunnitella ja ommella kaikkea pientä kuten leluja ja vaatteita. Toivottavasti parin viikon päästä alkava lastenvaatekurssi tuo paljon uusia ideoita mitä hänelle ja hänen ystävilleen voisi tehdä. Yksi projekti on myös sisustaa hänen uusi huoneensa, joka tällä hetkellä on vielä melkein tyhjillään. Toivottavasti ehdin pitää blogielämää vireänä myös tulevana vuonna ja kirjoitella tänne loppuvuotta useammin. Toivottavasti kirjoituksistani riittää edelleen inspiraatiota lukijoilleni! Olisi kiva kuulla myös teidän ideoistanne ja ajatuksistanne!

Eilisestä siivousoperaatiosta innostuneena jatkoin siivousta myös täällä blogissa. Eilen vaihtui yläbannerin kuva ja logo. Tänään lisäsin kaikkiin blogiteksteihin aihetunnisteet, jotta kiinnostavien juttujen löytäminen olisi helpompaa. Nyt jokaisessa tekstissä on myös "Tykkään!"- äänestysnappi, jos joku juttu erityisesti miellyttää.

Mukavaa vuoden alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun löysit blogiini. Jätä terveiset vierailustasi!