perjantai 18. tammikuuta 2013

Handmade by iilis

Tilasin pari viikkoa sitten kangasmerkkejä, joissa lukee "Handmade by Iilis". Ajattelin, että näitä merkkejä on kiva ommella erityisesti niihin tekeleisiin, jotka annan lahjaksi eteenpäin.


Vihreää matonkudetta oli vuodentakaisesta korinvirkkausoperaatiosta jäänyt yli sen verran, että sain tehtyä siitä tossut myös naapurille. Ensimmäistä kertaa ompelin merkin kylkeen ja siitä tuli kyllä hyvä fIILIS :) Tein tossuista pari numeroa isommat kuin edelliset ja se mahdollisti hifistelyn tuon kantapään takaosan päättelyssä (yksi kierros enemmän kärkiosaan ja kantapäälappuun).


Tämä kude on hieman paksumpaa kuin Snurresta ostamani harmaa. Tossuista tulikin tosi jämäkät, melkein huopatossumaiset.  Koristeeksi nämä tossut saivat valkoiset nauhat. Seuraavaksi teen tossut miehelleni, joka jo kärsimättömänä odottaa vuoroaan... :)

ps. Onpa ärsyttävää kun tekniikka pettää.. Lisäsin tällä viikolla blogini blogilistalle eikä se suostu päivittämään uusimpia kirjoituksia sinne (latausvirhe). Olen yrittänyt metsästää syytä mutta turhaan. Toivottavasti ongelma ratkeaisi itsestään kun keinot alkaa olla lopussa...1 kommentti:

  1. Ja niinhän se ongelma ratkesi, ei tosin aivan itsestään... Piti lopulta luoda uusi syöte Feedburnerilla kun vanhaa ei blogilista löytänyt. Ja nyt toimii päivitykset sinnekin suuntaan.

    VastaaPoista

Kiva kun löysit blogiini. Jätä terveiset vierailustasi!