keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kolmiotilkkutyyny

Kolmiokuvioita on näkynyt sisustuslehdissä ja blogeissa paljon. Kaipasin jotain värikästä sohvalle ja kun pikkuneiti nukahti aamupäiväunille, kaivoin parit tilkut varastoista. Tästä tulikin hauska "muistojen tyyny" sillä mukana on mm. vanhaa lakanaa, yksi kesähame, äidin vanha paita ja pari viime keväänä ostettua tilkkua.


Leikkasin ensin samankokoisia kolmioita ja sommittelin ne yhteen. Isommankin olisi työstä voinut tehdä, mutta siihen ei riittänyt aika tai luovuus tällä kertaa.. Ompelin kolmiot toisiinsa pala kerrallaan ja aina ompelun jälkeen silitin saumanvarat auki. Lopuksi ompelin taustalle valkoisen kankaan ja käänsin sen reunat tilkkupalan päälle. Kulmat huolittelin käsin. Pohjalle tein ihan tavallisen valkoisen tyynynpäälisen samasta Ikean Minna- kankaasta kuin sohvan päällinenkin.

Uuden tyynyn myötä tuli vaihdettua sohvalle muitakin tyynyjä. Tuntuu että ilme vaihtuu melkein viikoittain fiiliksen mukaan. Valkoinen sohva on kyllä siitä niin kiva! Keltainen tyyny on viime vuonna hankittu Tiimarista, ompelin siihen puunapin.
Sitten kysymys teille lukijoille:
Olen jo useamman kuukauden mallaillut tätä raitakangasta pienen nojatuolin päälliseksi. Onko liikaa vai sopivasti särmää? Mitä olette mieltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun löysit blogiini. Jätä terveiset vierailustasi!