perjantai 11. tammikuuta 2013

Perhoslamppu

Lastenhuoneen sisustusta suunnitellessa (suunnitelma) bongasin Alvhemin asuntoesittelysivuilta hauskan idean perhoslampusta. Tästä omastani tuli hieman erilainen, mutta idea on kuitenkin sama.

 
Lamppu on Ikeasta ja toimii yleisvalona tytön huoneessa. Löysin viime syksynä käsityömessuilta tilkun perhoskangasta mutta vasta nyt sille löytyi käyttökohde.
 
 
Leikkasin palan perhoskangasta laskien, että kokonaisia perhosia tulee noin 15. Leikkasin samanlaisen palasen valkoista taustakangasta ja liimaharsoa. Silitin liimaharson avulla valkoisen taustakankaan perhoskankaaseen ja leikkasin perhosen irti kankaasta. Perhosista tuli sellaisenaan niin jämäköitä, että olivat valmiit ripustettavaksi.

Ripustin ensin perhoset pari metriä pitkään läpinäkyvään siimaan ja kiersin sitten siiman lampun lasikuvun ympärille. Osa perhosista kiepsahti ripustettaessa ylösalaisin mutta en antanut sen häiritä. Lopuksi kiinnitin siiman kuvun pintaan muutamista kohdista teipillä. Naps- valot päälle ja lamppu oli valmis!

3 kommenttia:

 1. Moi! Sulla on ihana blogi! Annoin sulle New Blog Love -tunnustuksen blogissani.

  Käy kurkkaamassa :) http://villahoususankarit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Lämmin kiitos M tunnustuksesta!! Nyt ilmeisesti on minun vuoroni jakaa tunnustuksia?

  Kävin kurkkaamassa, kiva elämänmakuinen blogi sinulla! Hauska tuo idea mökistä lastenhuoneessa, varmasti mieluinen pikkutaaperolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sun vuoro jakaa tunnustus eteenpäin! :)

   Kiitos palautteesta! Sitä on aina kiva saada :)

   Poista

Kiva kun löysit blogiini. Jätä terveiset vierailustasi!