tiistai 22. tammikuuta 2013

Jalkapallofanien kauppakassit

Miehen kaveri oli viikonloppuna meillä kyläilemässä. He ovat kyllä hauska parivaljakko, kummatkin suorastaan hengittävät jalkapalloa ja seuraavat lempijoukkueittensa edesottamuksia melko intohimoisesti. Toinen kannattaa Juventusta ja toinen Newcastle Unitedia. Sattumalta joukkueiden värit ovat samat, musta ja valkoinen. Sehän passaa myös minulle kun meneillään on sisustuksessakin aika mustavalkoinen kausi.

Kauppakassit syntyivät ns. äkillisen inspiroitumisen tuloksena.. Ikean mustavalkoraidallista Sofia- kangasta riittää kaikennäköiseen näpertelyyn ja kankaisia kauppakasseja olen suunnitellut muutenkin tekeväni lisää. Kaava syntyi yhdestä vanhasta kankaisesta kauppakassista.


Jotain extraa tuohon piti kehittää ja niinpä applikoin kassien sivutaskuihin Juventuksen härän ja Newcastlen harakan. Mallit kuviin on napattu joukkueiden kotisivuilta. Harakan varpaista tuli aika nimensä mukaiset ja taitavat olla väärässä paikassakin, mutta itse tehty on itse tehty ;) Toinen kassi sai mustat sangat ja toinen valkoiset.

Kyllä olivat pojat polleina uusista kauppakasseistaan ja kiva oli ilahduttaa kavereita!
Tervetuloa Jussi lukijaksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun löysit blogiini. Jätä terveiset vierailustasi!